Tron Vakfı’ndan Malta Atağı

tron

Tron Vakfı’nın kurucusu , Malta’da Tron genişlemesiyle ilgili haberleri doğruladı. Yakın zamanda Twitter’da yaptığı açıklamada, Başbakanı Joseph Muscat’a verdiği destek için minnettar olduğunu ve Malta Hükümeti ile bir blockchain adası inşa etmeyi dört gözle beklediğini duyurdu. Hatta TRON Vakfı’nın stratejik ortağı olan Binance ile birlikte Malta’da yatırım yapmayı ve işletmeyi düşündüğünü de sözlerine ekledi.

Tron’un Malta’ya yayılan spekülasyonları o zamandan beri devam ediyor. Binance CEO’su Changpeng Zhao [CZ], Malta hükümetinin ve Başbakan Joseph Muscat’ın desteğiyle Malta’da faaliyete geçeceklerini açıkladı.

Binance, avrupada faaliyetlerini yaymak konusunda istekliydi, blockchain ve sanal para faaliyetlerine desteğini resmileştirmiş olan Malta’yı seçti. Bu eylem, temel olarak blockchain yatırımını düzenlemeye odaklanan türden bir denetim çerçevesi için yol açacaktır.

Konu Hakkında Yorumlar da Gecikmedi

Bir kripto meraklısı Ramona Galea şöyle diyor:

“Ben bir Maltalıyım ve TRX’i Ocak ayındaki çılgın zirvesinden çok önce takip ediyordum. Bu bizim için inanılmaz bir haber. Malta paranıza yatırım yapacak ve kesinlikle daha da ileriye doğru gidecektir. Tüm iş için tebrik ederim!

Andre, bir Twitterati ve cryptocurrency yatırımcısı diyor ki,

“Bu olursa, Tron 10 $ olacaktır”

Crypto Vikings, bir birliği meraklısı diyor ki,

“Malta kripto paraları yeniden adlandıracak.”

Ub Forty, 2013’ten beri bir kripto-tüccar ve Ripple yatırımcı diyor ki,

“Dikkatli ol. Malta egemen bir ulus olabilir, ancak uyumlu bir AB baskısına ve hatta Alman baskısına dayanamaz. Joseph’in AB’de müttefiklere ihtiyacı var. Umarım, Fransızlar kripto heveslerini büyütmeye devam edecektir. ”

Binance’in Malta hamlesi için yazımızı okuyabilirsiniz.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin