Nucleus Vision (nCash) İncelemesi

Nucleus Vision
Nucleus Vision

Kripto para dünyasının en yeni eklentilerinden biri olan nCash, perakende sektörünün görünümünü bozmaya devam ediyor. Uçtan uca bir teknoloji çözümü olan temel olarak müşteri verilerini yakalar ve daha sonra ve gerçek zamanlı sensör teknolojisi ile perakendecilere sağlar.

Perakende sektörü için bir ; Nucleus Vision

2014 yılında başlanan nCash’ın resmi adı Nucleus Vision’dur. Bu blockchain platformunun fikri, müşteriler ve perakendeciler arasındaki bilgi boşluğunu kapatmaktır. Ürün tercih kararını IoT kullanarak yapmak için müşteri kayıtlarını kullanır.

Örneğin, bir perakendeciyseniz ve müşterilerinizin tercihlerini anlamak istiyorsanız, müşterinizden bilgi talebinde bulunmanız ve karşılığında nCash ile ödüllendirmeniz gerekir.

NCash Token ve ICO

Nucleus Vision, 2014 yılında Harvard Üniversitesi’nde kuruldu ancak 2016 yılına kadar tamamen ürüne dönüşmedi. Amaç, perakendecileri ve müşterileri perakendecilere daha iyi hizmet verebilmek için yetkilendirerek birleştirmektir.

nCash, 10 milyon dolarlık bir tedarik ile pazara geldi, 40 milyon dolarlık hard cap ve 15 milyon dolarlık soft cap sahibi oldu. Bu tokenın sembolü, ERC20 token türüne sahip nCash’dir.

Projenin en erken yatırımcısı, Skype ve Hotmail ile de çalışan Tim Draper idi.

Şu anda, nCash, 90607 benzersiz kimliği ve 2470 başarılı yetkisi olan 10 perakende mağazasında yayında.

Coinmarketcap‘a göre, nCash’ın fiyatı şu an 0.031 dolar.

NCash nasıl çalışır?

Bu projede, müşterileri 200 metrelik yarıçapında tanımlayan bir perakendecinin çıkışına bir ION sensörü yerleştirilmiştir. Verilerin bir ION sensöründen müşteri cihazına aktarılmasını önlemek için bir yörünge katmanı güvenceye alınmıştır.

Müşterinin onayı ile, gerçek zamanlı ayrıntıları müşterinin indirimleri ve teklifleri alması için çıkış ile paylaşılır.

NCash’i nereden satın alabilirim?

Nucleus Vision şu anda sadece bu iki değişim platformunda nCash satın alabileceğiniz Binance ve IDEX exchangelerinde listeleniyor. Binance size BTC, ETH ve nCash satın almak için kendi BNB token seçeneği sunuyor.

Nucleus Vision, pazarladığı sektör ve çevrimiçi ve çevrimdışı perakende dünyasına bağlantı sağlaması nedeniyle uzun vadeli bir potansiyele sahip gibi görünüyor.

 

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin