TRON Vakfından $20M’lık Geri Alım Açıklaması

25 Haziran tarihli bir makaleye göre vakfı 20 milyon dolarlık bir geri alım planlaması içerisinde olduğunu açıkladı.

Geri alım işleminin amacı olarak ise TRON vakfının marketin sabit durmamasından kaynaklı kendi yatırımcılarına bir jest olarak açıklandı.

Şirket şimdiye kadar planlanmış en büyük TRON geri alım işlemini gerçekleştirmek üzere planlamalarını titizlikle yürütmekte. Geri alım işlemi 1 yıl boyunca sürecek ve zaman zaman farklı miktarlarda geri alım işlemi gerçekleştirilecek.

1 Ocak 2020 tarihinde şirketin elinde bulundurduğu TRON miktarını açıklaması bekleniyor.

TRON önceleri Ethereum ağı üzerinde çalışan bir ERC-20 token olarak hizmet verirken daha sonradan kendi ağı üzerinde çalışmaya başladı. Yani önceleri tokendı, şimdi ise coin.

Haziran ayının başında yapılan aç.ıklamaya göre TRON’un sistemi olan Odyssey için büyük bir güncelleme yapılması da planlanıyor.

Mayıs ayında TRON, merkezsiz dosya sistemi InterPlanetary’nin tabanlı bir versiyonunu geliştirme planları olduğunu açıkladı. Geliştirmenin açık kaynaklı IPFS yazılımının bir varyantı olduğu ve “kullanıcıların bilgisayarında diğer kişilere ve şirketlere depolama alanı almalarına ve barındırmalarına izin verebileceği” şeklinde bildirildiği konuşuluyor.

 

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin