2 milyar dolar değerindeki Tron token yakıldı!

tron

Tron Vakfı’nın kurucusu ve CEO’su Justin Sun, geçtiğimiz günlerde Project Atlas’ın ilerlemelerinden bahsetmek için canlı bir yayın gerçekleştirdi. Yayında Tron’un toplam ERC20 TRX tokenlerinin % 98’ini yaktığını ve toplamda 97 milyar tokena ulaştığını açıkladı.

Canlı yayın sırasında Justin, ağının başlatıldığından bu yana 95 gün boyunca büyümeye devam ettiğini belirtti. Kurucuya göre, ağ, ilk 95 günde, Ethereum‘un 2015’te yaptığıdan daha fazla kullanıcı kazandı.

Tüm diğer haberlere karşılık yanan tokenlar odak noktasıydı. TRX’in mevcut fiyatında, yakılan toplam tokenların miktarının yaklaşık 1,94 milyar dolar olduğu konuşuluyor. Bu coinler, iade edilemeyecekleri bir adrese gönderilerek, etkili bir şekilde dolaşımdan kaldırıldı.

Justin ayrıca, Tron ağında yerleşik iki yeni oyun DApps ile birlikte iOS ve Android için Tron Cüzdanının güncellenmiş bir versiyonunu da tanıttı.

Sun, BitTorrent’in Tron’a entegrasyonunun kod adı olan ile ilgili olarak yeni bir entegrasyon duyurdu. Bu, kullanıcıları dosya paylaşmaya ve genel indirme hızını arttırmaya teşvik etmek için tasarlanmış yeni bir TRX20 tokenın Bittorent’e eklenmesiydi. ayrıca şu sözleri ekledi;

“[BitTorrent] daha hızlı indirme, daha fazla seeds, madencilik ve geriye dönük uyumluluk özelliklerine sahip olacak. Bugün yaşadığımız dünyaya uyarlanmış: mobil, bağlı ve şeffaf. Aracıyı eleyerek ve içerik oluşturucuların doğrudan kullanıcıya dağıtmasını sağlayarak tüm içerik oluşturucularını ve topluluklarını nihayetinde güçlendirmeyi hedefliyoruz. ”

Ayrıca, özellikler mobil, masaüstü ve üçüncü taraf torrent istemcilerine aktarılacaktır. Justin Sun , kullanıcıların istediği herhangi bir şeyi yükleme özgürlüğü ile birlikte BitTorrent’in özgür kılınacağını açıkladı.

 

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin