Ferrum Network Yeni Unifyre Listelemeleri İle Sınırları Zorluyor

ferrum-network-unifyre

Ferrum Network son dönemlerdeki istikrarlı ekip çalışması ve Unifyre Cüzdana eklenen yeni projeler ile birlikte marketinde müthiş bir ivme yakaladı.

Ferrum‘un arkasında yer alan sıkı çalışan ekibi, Ferrum Network’ün mümkün olan tüm platformlarda yer alabilmesi için ellerinden geleni yapıyor. Marketin durumundan bağımsız olarak sürekli olarak yatırım yapan ekip, sadece Aralık ayı içerisinde bugüne kadar 16 yeni Unifyre listelemesi gerçekleştirdi.

Daha önceden de açıklandığı gibi Unifyre listelemelerinden elde edilen gelir çok büyük ölçüde topluluk için tekrar kullanılmak üzere değerlendiriliyor.

Kurucu ortaklardan Ian Friend, gelişmelerin ardından topluluk içerisinde oluşan havadan oldukça memnun olduklarını, ancak asıl bombaların 2021 yılı içerisinde olacağı bilgisini her fırsatta dile getiriyor.

2021 yılı yatırımcıları için müthiş bir yıl olacak. Mainnet ve Unifyre’ın istikrarlı adımları ile birlikte FRM yatırımcıları gayet mutlu bir sene geçirecek.

Bir çok kripto para expertinin de radarına girmeyi başaran Network market çapı ve geliştirmeleri göz önüne alındığında hala daha hakettiği yerin çok gerisinde olduğunu belirtiyor.

Bir başka deyişle, FRM fiyatı market çapı göz önüne alındığında hala daha olması gerekenden çok geride. Yatırımcıların dikkatle izlediği FRM, 2021 yılında büyük sıçramalar yapacağa benziyor.

Ferrum Network Türkiye telegram grubuna buradan erişebilirsiniz.

 

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin